19.4.2010

Lumikellot

Upeaa, syksyllä istutetut lumikellot pilkistävät maasta! Pidän kovasti lumikelloista, valkoisia herkkiä sitkeitä sissejä. Maasta puskee myös paljon muita sipulikukkia. Osa isommista krookuksista aloittaa pian kukinnan. Tulppaanien ja narsissien lehdet kurkistelevat.

Terassi on vielä pesemättä, vaatii motivaatiota raahata vesiletku paikalleen ja etenkin etsiä liittimet jostain tosi hyvästä talvisäilöstä, joka on kadonnut täysin muistista. Haravointikin on aloittamatta, ehtiihän tässä...

Olen ostanut jo muutaman pelargonin, pirteän pinkin ja vaaleanpunaisen hempeyden. Varaslähtö kesään, ihan pikkuinen sellainen. Etuoven viereen ruskeiden syysistutusten tilalle tuli muutama violetti orvokki, joille lapset valitsivat seuraksi oranssi ja keltaista. Pirteää!

2 kommenttia:

 1. Omat lumikelloni eivät nousseet :(
  ja niitä kun niin odotin! Orvokkeja tekisi jo itsekin mieli.

  VastaaPoista
 2. Tänne on vaikea löytää, mutta kun löysin niin kasvihuone näyttää mahtavalta (niin toteutuva kuin toteutumattomat unelmat)!!!

  Meilläkin nousee paljon sipulikukkia ja orvokkeja on etu ja takapihalla tervehtimässä ohikulkijoita. Orvokkien värin valinta on mahotonta kun vaihtoehtoja on niin paljon, joten kukkien määrä oli mulla tärkein kriteeri.

  Etupihan kanervat on vieläkin uudenveroiset, mutta jotain tarttee laittaa tilalle poikien kanssa, kun kotityöt alkaa reilun viikon kuluttua.

  VastaaPoista