18.5.2010

Daaliat

Daalioiden esikasvatus on ollut listalla, mutta jäänyt ja siirtynyt. Päätin ottaa riskin ja istutin kaikki juurakot suoraan maahan. Nyt on vielä useita lämpimiä päiviä, ja jos halla uhkaa, suojaan sitten harsolla.

Hankin muutamia uusia juurakoita ja maahan pääsi myös pari kellarissa talvehtunutta, jotka näyttivät olevan hengissä. Osa oli päässyt kuivumaan.

Värisävyt ovat taas vaaleanpunaista, valkoista ja fuksiaa. Mieli tekisi laittaa jonnekin kunnon tulitus keltaista,  oranssia ja punaista. Ehkä jonnekin mahduisi "hot border", jossa daaliat olisivat tärkeässä osassa?

2 kommenttia:

  1. Mulla oli viime talven yksi juurakko autotallissa talvehtimassa, lämmintä siis reilu 10 astetta. Pari kertaa heitin lunta niskaan ja pari viikkoa sitten huomasin siinä vihreetä, olin aika yllättynyt. Nyt se on kasvanut pituutta uudessa mullassaan jo melkoisesti.

    VastaaPoista
  2. Samaa minäkin ajattelin ja laitoin daaliat jo maahan. Kun lämpimiä öitä tuntuu riittävän, niin menkööt multiin ja peitellään sitten harsolla, jos talvi yllättää :)

    VastaaPoista