10.2.2011

Helmikuun takertumisia vihreyteen

Lunta, lisää lunta, enemmän lunta. En jaksaisi enää talvea, en yhtään. Maaliskuulle varattiin pakomatka lämpöön. Sen odotus auttaa. Ja ihanat orkideat, kaikki kolme perhosorkideaa ovat nyt kukassa. Ne ovat niin kauniita ja kukkivat pitkään! Muitakin piristeitä on käytössä:

Seuraavaksi kokeilen oransseja!

Pienin ja punaisin, väri ei näy hyvin vastavaloon.

Viimeinen amaryllis kaatui, mutta maljakossa hempeili pitkään.

Tämä upean sininen oli tuliainen. Mikä on nimeltään?

Olo oli kuin karkkikaupassa kun näitä valitsin. Ihan pikkuisen lisää tilasin vielä...

4 kommenttia:

 1. Oikein hyviä ja tarpeellisia piristeitä olet löytänyt:)

  VastaaPoista
 2. Eikös tuo sininen ole soilikki? Sitä on sinistä, vaaleanpunaista ja valkoista kukkaa. Enoni vaimolla kukkii valtoimenaan monta ruukkua, mulla kuolee eka vuonna...
  Minäkin ostin piristykseksi uuden muratin, helmililjaa ja vaaleanpunaisen saint paulian.Pakko jotain keksiä, kun ihan meinaa hermostua tämän lumen ja pakkasen keskellä. Tänä aamunakin -30C!
  Mullakin on matka varattuna maaliskuussa.Pääsen jo ottamaan varaslähdön kesään ja istuttamaan ekat kesäkukat terassille!Mukavaa helmikuuta!

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä vaikein aika vuodesta! Kevättä ei jaksaisi millään odottaa.
  Katsoin aiempaaa kasvihuonettanne. Se on ihana. Kenen valmistajan se on? Ja monta néliötä? Minulle on kasvihuone jo tulossa ja en sitäkään malttaisi mitenkään odottaa. Kumpa olisi jo kesä ja kasvihune kasassa :)

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno tuo valkoninen amaryllis! Ensi jouluksi suunnittelin itsellekin valkoista. Tänä vuonna valkoiset mukulakasvatukset lähtivät ilahduttamaan mummoja.

  VastaaPoista